Núria Grados és nova presidenta del CBT

Núria Grados és la nova presidenta del CBT. La fins ara tresorera de l’entitat s’intercanvia els papers amb Jacint Rodríguez, que deixa el càrrec de màxim mandatari després de cinc anys i per motius personals. Un mandat gens senzill, però que assegura acaba satisfet amb la feina realitzada.

Foto: CBT
PUBLICITAT

Grados ocuparà aquest lloc fins, com a mínim, les pròximes eleccions que se celebraran el curs vinent. La nova presidenta ha posat en valor la feina de Jacint Rodríguez, que passarà ara a la tresoreria, i ha assegurat que les línies a seguir seran les mateixes: consolidar equips, mantenir l’aposta pel planter i l’escola, fer créixer el vessant femení i continuar amb el pla de contenció econòmica per intentar poder presentar un projecte més ambiciós a un relatiu curt termini.

També es va celebrar l’assamblea anual ordinària del club Complex Esportiu de Campclar, en la qual es van incorporar quatre cares noves a la junta directiva. També van aprovar-se els comptes de l’exercici anterior i el pressupost de l’actual, que serà de 548.828€. 

La temporada passada va tancar-se amb un superàvit de 48.000 euros. Cal recordar que el deute històric, que va fregar el milió d’euros, ja va liquidar-se al complet. Actualment, tan sols queda pendent un préstec bancari de 50.000 euros.

PUBLICITAT