Les obres al teatre Metropol començaran a finals de 2017

L’Ajuntament començarà les obres d’adequació del teatre Metropol a finals d’any. És un projecte que millorarà l’accessibilitat al recinte i resoldrà algunes deficiències estructurals de l’espai. Les obres tindran un pressupost de 200.000 euros, tal com s’havia previst als pressupostos.

PUBLICITAT

Ho ha anunciat el regidor de Cultura, Josep Maria Prats, remarcant que la voluntat per part de l’Ajuntament sempre hi ha estat, malgrat la poca confiança que, assegura, van rebre.
D’altra banda, també avança el projecte de l’arxiu Jujol. L’Ajuntament ha consolidat els pisos que l’acolliran, i que estan situats just sobre el teatre. El regidor ha assegurat que “això ja no té aturador” i que no es tracta d’una obra faraònica, sinó de posar en valor el patrimoni de la ciutat.
L’Arxiu haurà d’incloure dibuixos, plànols i diversos objectes de Jujol, que cedirà el seu fill, Josep Maria Jujol. El projecte es va reactivar fa uns anys, després que l’Ajuntament intentés, en va, vendre els pisos, i està pressupostat en prop de 2 milions d’euros.

PUBLICITAT