OFICIAL | El CBT tornarà a jugar a LEB Plata la temporada vinent

El Club Bàsquet Tarragona competirà de nou a LEB Plata la propera temporada després que hagi arribat a un acord amb el Club Bàsquet L’Hospitalet per a la permuta de les seves respectives places en cada categoria. Així, els tarragonins que havien descendit a EBA fa unes setmanes, es queden el lloc dels del Baix Llobregat a la tercera categoria estatal. L’Hospitalet ocuparà el lloc del CBT a Lliga EBA.

PUBLICITAT

L’operació està ja només pendent de l’aprovació federativa, que es preveu que es faci efectiva els propers dies. La presidenta del CBT, Núria Grados, s’ha mostrat “molt satisfeta per haver portat a bon port les converses dels últims dies”. Ha defensat que ja havien advertit que explorarien totes les opcions per ser de LEB Plata i ha posat el focus en que “ara el següent pas és fer un projecte esportiu amb les màximes garanties per competir a la categoria”.

La presidenta ha agraït els suports rebuts tant dels patrocinadors com de l’Ajuntament de Tarragona durant el procés de decisió que ha portat al Club Bàsquet de Tarragona a tornar a competir a la tercera categoria del bàsquet espanyol.

PUBLICITAT