Optimisme per la celebració dels 700 anys de Santa Tecla

Tarragona acomiada avui una de les Santa Tecles més atípiques que es recorden. Després de deu dies de diversos actes culturals on l’aforament i la mascareta han estat els protagonistes, aquesta nit la ciutat conclou la seva festa major amb una tronada.

tarragona.cat
PUBLICITAT

Si aquest ha estat un any excepcional marcat per la covid-19, el vinent encara ho serà més ja que se celebren 700 anys de la primera entrada del Braç de Santa Tecla i per tant de commemoració de la festa major a Tarragona. Una celebració que des d’una comissió formada per experts en aquestes festes porten temps preparant perque sigui una Santa Tecla memorable.

En declaracions al programa Tarragona 100×100, en Salvador Fa, membre d’aquesta comissió ha deixat clar el seu optimisme per poder gaudir de Santa Tecla com sempre l’any vinent i ha anunciat que serà a partir de la primavera quan la ciutat es prepari pel seu aniversari.

A més, Fa també ha assenyalat que tindràn en compte els nous escenaris i dinàmiques viscudes en aquesta Santa Tecla per incloure-les en futures programacions.

PUBLICITAT