Óscar Sanz es recuperarà per afrontar la recta final de temporada

La pitjor notícia del passat diumenge a Can Nàstic va ser la lesió d’Óscar Sanz al seu genoll esquerre després d’una mala caiguda. Les imatges i les sensacions van ser molt preocupants, però aquest dimecres s’ha confirmat una gran notícia pel conjunt grana. El mig centre pateix una lesió en el lligament col·lateral intern i en el menisc intern, a més de contusions òssies diverses amb lleu afectació del lligament encreuat anterior, però no haurà de passar per quiròfan. Això li ha de permetre poder recuperar-se en uns dos mesos, fins i tot menys en l’escenari més optimista, i tornar a competir abans del final de la campanya.

PUBLICITAT

El futbolista ja ha iniciat el tractament de fisioteràpia i s’ha mostrat positiu després d’haver evitat els pitjors pronòstics que l’haurien deixat fora dels terrenys de joc durant més de mig any. A les seves xarxes socials ha agraït tots els missatges de suport i ha deixat anar “ens veiem a la recta final”.

El Nàstic recuperarà aquest dissabte a Gorostidi davant el Cornellà després d’estar sancionat davant el Depor. Al basc s’hi sumen les peces de l’intocable Borja Martínez i un Montalvo que té davant seu una gran oportunitat per recuperar minuts, confiança i el seu millor estat de forma.

Tot i això, cal recordar que tant Montalvo com Borja són els dos únics jugadors apercebuts de sanció, amb quatre grogues. Si en veuen una, el Nàstic haurà d’afrontar el següent partit amb tan sols dos mig centres purs disponibles.

PUBLICITAT