Óscar Sanz: “L’objectiu és el play-off, però poder mirar més amunt que avall és ideal”

El Nàstic de Tarragona viu una setmana especial a les portes d’un duel apassionant davant el líder, el Deportivo de la Corunya. Els granes, que són segons, rebran diumenge als gallecs en un Nou Estadi ple a vessar. El context de l’enfrontament ha fet que l’afició tarragonina hagi respost i el Nàstic tindrà al seu costat l’escenari de les grans ocasions, on també hi haurà presents més de 1.000 seguidors dels corunyesos.

Foto: Nàstic
PUBLICITAT

Les entrades de l’anella inferior del Nou Estadi es van exhaurir aquest dimecres, forçant que el club decidís obrir totalment la preferent superior per ubicar-hi més aficionats locals, a més dels 1.300 del Depor. Malgrat l’ambient que es respira des de principi de setmana, i acceptant que és un partit especial, la plantilla és conscient que no deixen de ser tres punts més en una carrera de fons, ja que quedaran encara onze jornades després del xoc.

Óscar Sanz, peça clau al centre del camp els darrers mesos, deixa clar que l’objectiu continua sent el play-off, malgrat que el fet de poder mirar de més a prop la primera plaça que la sisena és l’ideal.

El partit, amb el lideratge en joc, es jugarà diumenge a les 12h. El Nàstic no podrà comptar amb Gorostidi ni Jaume Jardí, sancionats, a més del també expulsat Dani Vidal a la banqueta. Nacho és un dels dubtes, malgrat que ja s’ha provat sobre la gespa en els entrenaments.

PUBLICITAT