Un artesà del gelat de Tarragona i l’impulsor de la beguda El Petonet, han creat la versió per als més llépols. El gelat ‘El petonet’. Aquest es posarà a la venda aquest diumenge de Sant Jordi i per als que no el coneguis, que sàpiguen que es tracta d’un gelat basat en la barreja de licor d’arròs i cafè. Per Sant Jordi una rosa, un llibre i un petonet. Aquest és el lema que promociona el nou gelat tarragoní, El Petonet. És tracta d’un gelat apte per a vegans, celíacs i intolerants a la lactosa. Tot i que deriva d’una beguda alcohòlica, el licor d’arròs, també porta un part de cafè que li dóna un tret distintiu. El gelater Gabri Olivier ha detallat que estan oberts a modificacions i crítiques constructives. El gelat també neix de la idea de Jose Lopez, l’artífex del Petonet. De fet, es tracta d’una beguda que va néixer per la Festa Major de Tarragona i que ara ja s’ha consolidat com un reclam més.
El petonet, el gelat més tarragoní per Sant Jordi
PUBLICITAT
El petonet, el gelat més tarragoní per Sant Jordi
El petonet, el gelat més tarragoní per Sant Jordi
El petonet, el gelat més tarragoní per Sant Jordi
El petonet, el gelat més tarragoní per Sant Jordi