El Pla Urbanístic de la Budellera queda suspès

PUBLICITAT

El ple de Tarragona ha votat a favor de la suspensió del Pla Urbanístic de la Budellera, el PP24. Han votat en contra els regidors de la CUP i d’ERC, al·legant que no volen una suspensió, sinó l’anul·lació i crear un espai de debat.

Així ho han argumentat Pau Ricomà, d’esquerra, i Laia Estrada, cupaire.
Per part de l’Ajuntament, la portaveu socialista, Begoña Floria, ha explicat que el pla urbanístic és una aposta per fer créixer la ciutat. Floría assegura que Tarragona pateix un greu problema d’habitatge, en el sentit que les famílies i els joves han de marxar de la ciutat per trobar habitatges bé de preu i en bones condicions.
Arga Sentís, d’ICV, considera que s’ha de reformular el POUM. Pel que fa a convergència, el portaveu, Xavier Abelló ha expressat tot el seu suport a l’equip de Govern, explicant que no es poden posar traves al creixement de la ciutat. Rubén Vinyuales, de Ciutadans, ha criticat que no s’hagi informat als veïns del procés.
Les plataformes veïnals, contraries a la Budellera, també han estat presents al ple, i han assegurat que hi ha altres maneres de fer urbanisme. Ho explica Gemma Fusté, presidenta de l’Associació de Veïns de Llevant.
Els veïns han avançat que estan preparant unes jornades amb professionals que expliquin maneres alternatives d’ordre urbanístic.

PUBLICITAT