Podem proposa convertir La Granja en el motor de ponent

Tarragona En Comú Podem vol que el barri de La Granja es converteixi en l’epicentre de la zona de ponent. El candidat Jordi Collado proposa treballar per “traslladar la lògica de l’illa Corsini al centre de Ponent”. És una de les propostes electorals del partit amb la intenció de dinamitzar l’eix comercial del carrer Gran Canària. Per aquest motiu, se l’ha denominat com a l'”Illa Gran Canària”.

Foto: En Comú Podem Tgn
PUBLICITAT

Collado ha explicat que malgrat que l’Illa Corsini és un projecte que no s’ha acabat de desenvolupar al centre de Tarragona, pot ser un plantejament urbanístic que es desplegui correctament al Ponent de la ciutat. “Hem de ser capaços de convertir la Granja en motor de Ponent”, ha afirmat el candidat, qui considera que la zona té molt potencial pel fet de comptar amb quantitat de serveis imprescindibles que permetrien col·locar les persones al centre. Malgrat això, ha lamentat i criticat “la deixadesa de la mateixa zona, amb parcs i voreres que no s’han rehabilitat en anys”.

La proposta d’Illa Gran Canària abastaria des del Centre d’Atenció Primària fins al carrer Sant Benilde i de la rambla de Ponent fins a l’Institut Torreforta. Una iniciativa, que segons Collado, “ha sorgit de converses amb els veïns i veïnes i els comerciants de la Granja i que s’emmarca amb el pla de la ‘ciutat dels 15 minuts’, amb un urbanisme amable i que permeti tenir els serveis necessaris a prop d’on viu la gent”.

PUBLICITAT