Punt de personalitat sota la pluja de Madrid

Empat a 1 del Nàstic de Tarragona en el primer partit de lliga a domicili al camp del Rayo Majadahonda. Més enllà del resultat, els de Dani Vidal van confirmar que tenen clara la idea també fora de casa i van sortir a buscar els tres punts del primer minut fins a l’últim a partir del seu model de joc.

Sota la incessant pluja de la capital espanyola, el Nàstic va veure com als dos minuts de partit els locals s’avançaven. Un bon contracop del Majadahonda va acabar amb una acció força inexplicable. Un rebuig a la bota de Markus Anderson va fer estavellar, lentament, la pilota al pal i va ser Dani Parra qui, en l’intent d’evitar el gol, se la va acabar introduint al fons de la xarxa.

Tot i el cop, bona reacció del Nàstic. L’equip va agafar el timó del partit, amb personalitat, i va tenir algunes opcions per poder trobar l’empat abans del descans, malgrat estar força imprecís en els darrers metres. Va millorar aquesta versió en la represa i una gran centrada de Montalvo passada l’hora de joc va permetre a Pablo empatar el duel amb una rematada de cap. Van fer per guanyar els tarragonins. Gorka, Jardí i Mario van estar molt a prop de posar per davant als granes. També, en el tram final, els locals van tenir opcions per marcar el segon, però va aparèixer Parra.

Dani Vidal assegura que si l’equip ha d’acabar empatant un partit, molt millor que sigui així.

El Nàstic tornarà al Nou Estadi la setmana vinent. Serà diumenge, a les 19:30h, rebent la visita del filial del Barça.