Punt i seguit a Castàlia

El Nàstic de Tarragona empata a Castàlia davant el Castelló (0-0) i suma un punt de valor al camp del segon classificat que li permet no deixar de puntuar per mantenir-se a una mínima distància de la zona baixa, ara a cinc punts.

Foto: Nàstic
PUBLICITAT

El Nàstic ha sortit amb la clara intenció de no fer-se mal a Castàlia. Competir i que el Castelló no li generés gaire perill per poder mantenir la porteria a zero i intentar aprofitar les comptades aproximacions en atac. Així ho explicava el tècnic del Nàstic, Dani Vidal.

Els locals han estat superiors. Han tingut més pilota i més ocasions. Si bé és cert que en arribades força aïllades i amb poca continuïtat en el joc, amb poc ritme. Però la realitat és que els orelluts han fet dos pals al primer temps, i s’han pogut avançar en el marcador en diverses ocasions.

No ha estat el cas del Nàstic, que tan sols ha pogut provar algun xut innocent des de la frontal de l’àrea. Mateix guió en la segona meitat, però més efectiu pel Nàstic, ja que el Castelló ha generat força menys situacions clares d’amenaça sobre la porteria de Manu García.

El Nàstic ha resistit i suma un punt de valor en un camp realment complicat com és Castàlia i davant un Castelló que està fallant ben poc a casa aquesta temporada. Els granes tornen a puntuar a domicili després de tres partits consecutius sense fer-ho, i ho fa davant el segon classificat de la lliga. A cinc punts de la zona de descens que marca La Nucía, el proper rival del Nàstic al Nou Estadi el proper dissabte a les 19h de la tarda.

PUBLICITAT