Quatre detinguts a Constantí i Reus en dos operatius per conreu i tràfic de marihuana

La policia espanyola ha detingut quatre persones a Constantí i Reus que es dedicaven a la producció i distribució de marihuana. L’actuació s’ha fet en dos operatius diferents. En el primer s’han arrestat dues persones a una nau del polígon industrial de Constantí, mentre que en el segon les altres dues persones s’han detingut en un habitatge de Reus, en una actuació en la qual també hi ha participat la Policia Local de Cambrils. Les investigacions es van iniciar a finals de març gràcies a informacions anònimes que alertaven d’una forta olor de marihuana als dos immobles i a partir de vigilància policial es va poder constatar l’activitat il·lícita.

PUBLICITAT

A la nau industrial de Constantí, a més de les dues detencions, també es van comissar 800 plantes amb un valor aproximat de 175.000 euros, així com aparells i eines pròpies del conreu en interior com focus i ventiladors. Els arrestats produïen la marihuana de forma cíclica, amb la qual cosa les plantes estaven en diferents fases, des de les que estaven en creixement fins a les que s’estaven assecant. Als arrestats se’ls atribueixen els càrrecs de tràfic de drogues i defraudació del fluït elèctric i van ser posats a disposició del jutjat d’instrucció 1 de Tarragona.

En el registre fet a un domicili de Reus es va detenir dues persones més, residents a Barcelona, com a presumptes responsables d’una plantació de Cambrils a la qual s’hi desplaçaven setmanalment. Allà s’hi van comissar 300 plantes amb un valor aproximat de 65.000 euros, així com 21 làmpades LED amb un valor al mercat de 12.000 euros. Als arrestats se’ls imputen els càrrecs de tràfic de drogues i defraudació de fluït elèctric i van ser posats a disposició del jutjat d’instrucció 4 de Reus.

PUBLICITAT