Ràdio Ciutat i Quimeras obren les portes en l’estrena oficial de la seva nova casa

Ràdio Ciutat de Tarragona i l’agència de comunicació Quimeras han estrenat oficialment aquest dimecres al vespre la seva nova seu ubicada al carrer Joaquima de Vedruna, 21. Després d’uns anys a l’Avinguda Roma, ambdues empreses han presentat en societat la seva nova casa davant de clients, amics i coneguts. Tot plegat, coincidint amb l’any del desè aniversari de Ràdio Ciutat de Tarragona, la primera emissora de ràdio per internet de l’estat espanyol.

PUBLICITAT

Van fer acte de presència a la trobada diverses personalitats de la plana política tarragonina, molts d’ells habituals entrevistats i convidats als programes de la ràdio. L’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, va voler felicitar aquesta dècada de vida de Ràdio Ciutat.

També va voler donar l’enhorabona al mitjà el rector de la Universitat Rovira i Virgili, Josep Pallarès.

El delegat territorial del Govern de la Generalitat a Tarragona, Àngel Xifré, va voler posar en valor la tasca de l’emissora com a ràdio local.

Una dècada de vida per Ràdio Ciutat de Tarragona i ja onze anys per l’agència Quimeras. Ambdues s’han mudat i canviat de pell per viure amb la mateixa il·lusió, passió i professionalitat els pròxims anys.

PUBLICITAT