RCTGN tanca una temporada de reptes amb un balanç positiu

Ràdio Ciutat de Tarragona tanca la temporada aquest divendres 23 de juny i ho fa amb una valoració positiva. En un any ple de reptes i novetats, amb l’estrena d’Èric Rosique com a director de l’emissora, el mitjà ha completat una campanya plena de propostes, continguts i actualitat.

PUBLICITAT

Èric Rosique, director de Ràdio Ciutat de Tarragona, ha valorat molt positivament la temporada i la seva primera experiència al capdavant d’un mitjà de comunicació. Parla d’aprenentatge i de la importància de veure reconeguda la feina de l’equip per part dels oients.

Ha estat un any especial a nivell informatiu, marcat, sobretot els darrers mesos, per les eleccions municipals. Ràdio Ciutat de Tarragona ha fet una aposta important al voltant dels comicis, cobrint tota l’actualitat i amb un gran esforç per seguir la campanya minut a minut. A més, ha organitzat un debat especial i alternatiu amb els candidats i ha ofert un desplegament sense precedents per cobrir en directe la nit electoral. Rosique assegura que “ha estat una feina molt positiva gràcies a l’esforç d’un equip amb moltes ganes.”

D’altra banda, pel que fa a programes, destaca el creixement i l’impuls que ha tingut “Golfes”, presentat per Laura Rovira. La proposta transgressora ha anat més enllà dels estudis, sortint al carrer, buscant la cara divertida a l’actualitat i als seus protagonistes – especialment durant la campanya i les mateixes eleccions -, i obrint-se al públic amb shows en directe a diferents espais de la ciutat. A més, “Golfes” seguirà durant l’estiu, el programa no s’atura i viurà una temporada estival especial.

A més, en les pròximes setmanes arrenca una nova proposta: el programa setmanal ‘Ràdio Ciutat de Castells’, amb el periodista Francesc Domènech al capdavant, per buscar l’anàlisi a l’actualitat de la nova temporada castellera. Rosique argumenta que “els castells són patrimoni tarragoní, del Camp, del territori”, per això l’emissora ha considerat necessària aquesta aposta.

Finalment, us expliquem que Ràdio Ciutat de Tarragona canvia de casa. En les pròximes setmanes canviarem de local i ho farem amb un gran acte d’inauguració perquè tothom pugui passar a veure la nostra nova seu i les instal·lacions. Hi esteu tots convidats.

Gràcies a tots i totes per seguir-nos, bon estiu, bones vacances i sempre, bona ràdio!

PUBLICITAT