Ricomà (ERC) aposta pel gimnàs a Sant Pere i Sant Pau

ERC a Tarragona ha assegurat que si arrenca el pròxim mandat es farà el gimnàs de Sant Pere i Sant Pau. Així ho ha assegurat aquest diumenge el candidat a la reelecció, Pau Ricomà. El republicà ha apuntat que “el barri es mereix unes instal·lacions esportives de qualitat” i per això ha avançat que el projecte del gimnàs es dividiria en dues fases.

Foto: ERC Tarragona
PUBLICITAT

En la primera es desenvoluparia l’edifici complet, la planta baixa al complet, 3 vestidors col·lectius i 6 de grups (actualment hi ha 4 vestidors petits), zona d’aigües i l’ascensor per facilitar accés a la graderia pavelló. En la segona, es faria la segona planta, la sala de musculació i les sales d’activitats.

La formació explica que la decisió de tirar-lo endavant en dues fases és una aposta real i efectiva que arriba després que l’actualització del projecte executiu arquitectònic presentat l’any 2010 per l’Ajuntament hagi suposat un increment molt considerable. “El projecte va quedar al calaix i ni es va actualitzar ni evidentment tampoc es va dotar de partida econòmica i el projecte no s’ha entomat fins que ERC ha aconseguit l’alcaldia”, ha expressat el republicà.

D’altra banda, en la proposta esportiva d’ERC destaca la instal·lació de cobertes polivalents a les pistes esportives de les escoles. “Aquesta actuació permetrà fer activitats esportives durant tot l’any. Amb aquesta iniciativa, les escoles guanyaran un recinte cobert per l’hora del pati i alhora un espai més protegit per a les classes d’educació física, per a les activitats extraescolars i per les culturals del propi centre”, ha detallat Ricomà.

El candidat també ha avançat que “s’invertirà en la reposició de la gespa artificial dels camps de futbol municipals i en continuar revertint l’estat d’abandonament que arrossegaven les instal·lacions esportives”. Per això, es vol incrementar el manteniment, la millora i l’adequació dels equipaments.

PUBLICITAT