Salou acollirà el VII Festival Internacional de Música Clàssica

Salou celebrarà al llarg d’aquests mesos de juliol i agost la 7a edició del Festival Internacional de música Clàssica Costa Daurada-Salou. La proposta d’enguany inclou diversos concerts simfònics i de música de cambra a l’aire lliure en diversos punts del municipi del Tarragonès.

PUBLICITAT

El primer concert està previst pel 14 de juliol a l’Espigó del Moll. Serà a partir de les 20h del vespre. I el darrer tindrà lloc el 6 d’agost a les 22h a la plaça de les Comunitats Autònomes. Al llarg del festival passaran per Salou reconeguts grups, tant locals com d’arreu del món. Alguns d’aquests són, per exemple, la ‘Salou Festival Orquestra’, ‘Bratia’ (una famosa banda composta de diferents nacionalitats) o la italiana ‘AYSO Symphony Orchestra’. Intèrprets de reconegut prestigi tocaran música clàssica de diferents estils: amb inspiració en els Balcans, seguint la tradició clàssica italiana, i fins al tango argentí.

Melani Mestre, prestigiós pianista i director d’orquestra amb llarga experiència i trajectòria internacional, serà el qui coordinarà i dirigirà el festival. Aquest certamen internacional que va començar el 2017, té com a objectiu “donar força i divulgar la música clàssica a la zona”.

PUBLICITAT