Salou acull una setmana 30 nens ucraïnesos que participen en les primeres “Vacances en Pau”

Des d’avui mateix i durant tota la setmana 30 nenes i nens procedents de la localitat ucraïnesa d’Ochakiv estaran a Salou en el marc de les primeres “Vacances en Pau”. Una iniciativa solidària, impulsada pel govern d’Espanya i amb la col·laboració de diversos ajuntaments com el de Salou, que té l’objectiu de proporcionar un espai de pau i divertiment per als infants afectats pel conflicte bèl·lic a Ucraïna.

PUBLICITAT

L’alcalde de Salou Pere Granados ha destacat la importància d’una iniciativa com aquesta on els nens puguin “ser feliços i oblidar-se per uns dies del context de destrossa total on viuen”.

Els menors que durant tota l’estada estaran acompanyats per personal de la delegació de govern, traductors, voluntaris i animadors dels hotels, estaran un total de tres setmanes a Catalunya. Primer van estar a la Pineda de Mar, ara a Salou i finalment estaran una setmana més a Calella.

Entre les activitats previstes durant l’estada a Salou hi ha la visita a espais d’oci i parts temàtics com PortAventura o, fins i tot, assistir a un partit del F.C. Barcelona.

PUBLICITAT