Salou aprova un pressupost municipal de 65 MEUR per al 2024

L’Ajuntament de Salou ha aprovat aquest dimecres, en sessió plenària, el pressupost per al 2024, que arriba als 65.304.486,07 euros. Ho ha fet tot i el vot en contra de tots els partits de l’oposició. Des de l’equip de govern deixen clar que “el municipi segella així una aposta pel progrés social i la dinamització de l’economia local, així com la millora dels serveis per incrementar la qualitat de vida dels seus habitants”.

Foto: Ajuntament de Salou
PUBLICITAT

Des del consistori asseguren que “aquest pressupost reflecteix la determinació d’aconseguir que Salou sigui un municipi més segur, més ordenat, més socialment inclusiu i més innovador”. En parla el regidor d’Hisenda de Salou, Yeray Moreno.

Aquest pressupost preveu la materialització de diversos projectes d’urbanisme i iniciatives de recerca, amb l’objectiu de donar un impuls qualitatiu a l’economia local i al sector turístic. S’ha creat i dotat econòmicament el programa Local d’Habitatge, s’ha augmentat la dotació per a la brigada municipal i s’ha apostat per la creació d’un nou centre tecnològic. Cal destacar també l’augment gairebé del 50% per a la millora de la jardineria de la ciutat i la revisió del contracte de neteja viària i recollida de residus.

La partida destinada a la Policia Local augmenta en un 9% amb la incorporació de 6 nous agents, buscant el reforç en l’àmbit de la seguretat. El pressupost també inclou 11,5 milions d’euros per a la millora i ampliació d’instal·lacions en diversos equipaments, com els nous camps de futbol de l’estadi i la cobertura de la pista esportiva del col·legi Santa Maria del Mar. Dins de les inversions, es preveu també la construcció d’un pàrquing de prop de 500 places a l’extrem de l’avinguda Carles Buïgas, amb Torremolinos.

PUBLICITAT