Salou reforçarà la seguretat durant la Setmana Santa

Salou es prepara per a l’arribada de la Setmana Santa, marcant l’inici de la temporada turística amb un significatiu reforç en l’àmbit de l’atenció i la seguretat ciutadana. Amb l’objectiu de fer front als reptes que presenta aquest període festiu, tant la Policia Local com els Mossos d’Esquadra uniran esforços a la capital de la Costa Daurada per incrementar el servei amb nombre d’efectius i dispositius policials.

PUBLICITAT

El regidor de Seguretat Ciutadana de Salou, Sebastià Domínguez, ha explicat que el reforç policial previst per Setmana Santa “és un dels majors” dels darrers anys.

Durant aquestes dates, a causa del gran nombre de visitants que solen desplaçar-se en vehicles particulars, els cossos de seguretat han planejat un dispositiu especial que començarà el Dijous Sant i finalitzarà l’1 d’abril, Dilluns de Pasqua.

Aquest pla inclou mesures específiques per garantir la fluïdesa del trànsit, la seguretat ciutadana i la gestió de l’oci nocturn. Entre les accions previstes destaquen la regulació del trànsit en punts clau com la Plaça Europa, Plaça Bonet i la Font Lluminosa, així com un reforç de les grues municipals per assegurar la disciplina viària.

D’altra banda, des del 21 de març, es posarà en funcionament la totalitat de les zones blaves i parquímetres dissuasius, amb l’objectiu de millorar la rotació de vehicles i facilitar l’estacionament. Finalment, s’han organitzat dispositius especials per combatre fenòmens com la venda ambulant.

PUBLICITAT