Agenda dels diferents concerts d’estils musicals d’aquest cap de setmana a Tarragona

Aquesta segona setmana d’agost continuen les activitats culturals i en concret els concerts per tot el territori de la ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT

Les festes de barris a Tarragona continuen a l’alça. A partir d’avui dia 5 fins diumenge és el torn de les festes de La Móra. El barri de llevant estrena les seves festes d’enguany on la majoria d’activitats estan centrades al camp de futbol. Un altre barri és el de Sant Salvador que fins diumenge continuen celebrant les seves festes dins d’un gran ventall d’activitats i concerts i DJ’s.

El Teatre Auditori Camp de Mart donarà el final del cicle d’estiu de Tarragona amb el concert de Mayumana el dissabte a les 22:00 h. El grup de dansa i percussió arriba a Tarragona després d’haver realitzat més de 160 mil actuacions.

I a la Tarraco Arena aquest divendres a partir de les 18:00 h tindrà lloc el concert dels Catarres, Satay Homas i Oques grasses. Els 3 grups oferiran un concert cadascú d’1 h 30m on es podran escoltar temes molt coneguts com:Jennifer, Days Of Our Lives o La gent que estimo. El dissabte serà el torn dels germans rapers Ayax y Prok que aterren a Tarragona per presentar a la ciutat el seu últim àlbum publicat enguany amb el nom de: Juglar del siglo XXI.

El jardí de la Casa de la Festa oferirà dues activitats per fer una descoberta als elements festius de la ciutat i a Sant Salvador dins el cicle Cultura en família es durà a terme un Street escape al barri de Sant Salvador.

PUBLICITAT