Arrenca el Festival Memorimage 2021 a Reus

El Festival Memorimage inaugura demà dimarts dia 9 de novembre la seva setzena edició, recuperant les sessions presencials al Teatre Bartrina.

PUBLICITAT

La cerimònia inaugural, que es celebrarà a les 21:00 h al Teatre Bartrina, comptarà amb l’assistència de l’alcalde de la ciutat, Carles Pellicer; la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, i el regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens, entre altres autoritats. Serà conduïda per la periodista Montse Llusà, i comptarà amb la presència d’Anna Petrus, directora artística del festival, i amb el protagonista de la pel·lícula inaugural i els seus dos directors. 

“L’home dibuixat. Una conversa amb Jaume Sisa” retrata Jaume Sisa, un referent del moviment underground i la contracultura de la Barcelona dels anys 60 i 70. Músic, cantautor i poeta, la influència del seu treball ha arribat amb força fins als nostres dies. Excèntric, místic, naïf i surrealista és admirat avui fins i tot per aquells qui no són exactament melòmans.

Les entrades per aquesta sessió s’han de reservar prèviament al web del festival (memorimage.reus.cat) el mateix lloc on es pot consultar tota la programació i horaris.

A partir de dimecres començaran les projeccions de la resta de la programació, totes presencials al Teatre Bartrina. També es recuperen enguany les sessions amb els instituts amb la secció MemoriJove, i durant tota la setmana els joves podran gaudir d’una programació documental amb col·loquis amb directors o experts.

El públic també tindrà l’oportunitat de gaudir del festival a través de la plataforma online del Memorimage, on es podrà veure la programació des de casa: online.memorimage.cat. Tothom qui vulgui gaudir de la programació podrà accedir-hi gratuïtament, únicament omplint un formulari previ de registre.

El divendres 12 de novembre a les 21:00 h tindrà lloc la Cloenda del Memorimage 2021 on coneixerem els guanyadors d’aquesta edició.

PUBLICITAT