Arrenca la 17a edició del festival de titelles Guant a Valls

 Valls dóna el tret d’inici aquest dimarts al Guant, el Festival de Teatre de Titelles, que enguany arriba a la 17a edició. El certamen d’aquest any destaca per la recuperació de la normalitat. Per una banda, el públic pot tornar a ocupar el 100% de l’aforament dels teatres i, per l’altra, el certamen torna a acollir un espectacle vingut de fora de Catalunya. En aquest cas, la nota internacional la posarà la companyia italiana Teatro all’Improvviso, que presentarà ‘Un giorno’.

Teatro all'Improvviso (Itàlia): 'Un giorno'. Forma part del programa del Festival Guant 2021 de Valls. Imatge publicada el 26 d'octubre del 2021. (Horitzontal)
PUBLICITAT

Els primers dies del festival estan dedicats a les funcions pels alumnes dels centres educatius de la ciutat. Els escolars gaudiran de l’experiència del teatre en miniatura Lambe-Lambe, una tipologia de teatre de titelles de petit format on s’expliquen històries de pocs minuts de durada amb formes animades.

Una de les propostes més especials del programa és el taller ‘Titelles per llepar-se els dits’. No obstant, l’aforament d’aquest taller era limitat i les places disponibles ja s’han exhaurit. Cada participant haurà de portar un quilo d’aliment que anirà en benefici del menjador social La Taulada.

D’altra banda, una de les novetats més destacades d’aquesta edició del festival és la creació de l’Abonament Guant, un paquet de tres espectacles a 12 € si es disposa del carnet Amics dels Teatres, i de 18 € si no es té.

La taquilla del Teatre Principal estarà oberta en el seu horari habitual el dimecres de 18 a 21 h i el divendres de 12 a 14 h. També es podran reservar a través dels canals online: valls.cat en el cas dels espectacles que es duguin a terme a Valls, i conventarts.cat per la representació d’Alcover. A més, es podran comprar les entrades una hora abans de l’inici de cada espectacle.

PUBLICITAT