Coia Valls presenta el seu darrer llibre a la Biblioteca Xavier Amorós

Aquest dijous dia 11 de novembre a les 19:30 h es farà a la Biblioteca Central Xavier Amorós, la presentació del darrer llibre de Coia Valls, “Pantera”, una novel·la juvenil editada per Ànimallibres. Coia Valls és l’ “Autora de Capçalera” de la Biblioteca Central Xavier Amorós des de l’any 2015, un projecte del Servei de Biblioteques de la Generalitat que pretenia vincular els autors amb les biblioteques del seu territori. De llavors ençà, la Biblioteca Central ha estat sovint l’escenari on s’han presentat diversos dels seus llibres a Reus.

PUBLICITAT

L’acte, com acostuma a fer l’autora nascuda a Reus, està pensat en dues parts diferenciades. En la primera, la periodista i escriptora Mònica Sòcias farà la presentació de l’obra i en la segona, entre l’actriu Lila Urbano i el músic Conrad Setó n’escenificaran alguns fragments.

“Pantera” és un viatge. El viatge de l’Enma Ambrose, una estudiant salmantina. Un viatge al cor de l’Àfrica i, també, a la recerca del seu jo més autèntic. Va més enllà de l’aventura i l’intriga, del mite. Però és tot això.

Es tracta d’un llibre d’aventures que aspira a actualitzar el mite literari de la dona pantera . A més explorar el personatge des del respecte als seus antecedents literaris i cinematogràfics.

PUBLICITAT