El Celler Altavins estrena el seu primer spot per autocaravanes

Sens dubte, l’enoturisme està de moda! Cada cop són més les persones que s’animen a organitzar escapades pels cellers per descobrir els misteris del vi i el seu procés d’elaboració. És per aquest motiu que el Celler Altavins s’ha sumat al moviment caravan friendly, una iniciativa que permet pernoctar amb caravana als voltants del celler.

PUBLICITAT

Altavins ha posat a disposició dels seus visitants un ampli espai on poder aparcar les caravanes. A més, durant l’estança es pot accedir de forma gratuïta a la xarxa Wifi i disposar de punt de llum.

D’altra banda, també ofereixen un ventall d’activitats per promoure el turisme de qualitat a la Terra Alta que es poden realitzar en el mateix celler i voltants, com per exemple gaudir d’un tast de vins, visitar vinyes, assaborir la gastronomia de la zona, així com visitar el patrimoni històric de la zona. Amb això, el celler busca posar en valor la cultura, l’art i la gastronomia del territori. 

Altavins es caracteritza per tenir una filosofia basada en la identitat, l’honestedat i la Mediterraneïtat. Busquen obtenir l’excel·lència en els seus vins i treballar per a extreure la tipicitat de la Terra Alta.

PUBLICITAT