El FITT premia l’espectacle revelador i transgressor “Mucha Muchacha”

El Festival Internacional de Teatre de Tarragona, FITT, va baixar el teló aquest dissabte amb el lliurament de premis per part del jurat i públic i l’espectacle de cloenda “Acampada” de la compayia valenciana el Pont Flotant,que posa sobre la taula la convivència entre sis amics i amigues amb diverses discapacitats físiques i psíquiques. Abans dels valencians també hi va haver temps per gaudir al Teatre Tarragona de les acrobàcies d’INO Kollectiv, un col·lectiu femení que va omplir de figures humanes l’escenari del teatre.  

PUBLICITAT

Els premis per a la millor intèrpret va ser per Ada Vilaró amb “360 grams”, ex aequo amb “Beautiful Stranger” de la companyia navarra La Caja Flotante. I el premi al millor espectacle va anar per a les joves i impactants ballarines i coreògrafes MUCHA MUCHACHA i l’òpera prima que porta el mateix nom. El premi del públic va ser per a “Ritos de Amor i Guerra” de les catalanes Comando Señoras que dóna protagonisme a la força, valentia i capacitats de la dona en un món d’homes.

El FITT ha concentrat a tarragona durant 3 dies programadors d’arreu del món, companyies nacionals i internacionals i públic arribat d’arreu del territori. Un certamen totalment consolidat en el sector cultural.

PUBLICITAT