El Mercat de la Pagesia oferirà un concert de Nadales als visitants

El Mercat de la Pagesia de Tarragona, situat a la Plaça dels Carros, té lloc cada dissabte de 8.30h a 14.00h. El mercadet vol fomentar la venda dels productes de proximitat i ecològics a la Part Baixa de la ciutat. Després de l’èxit de l’actuació de Swing del dissabte 11 de desembre, l’organització ha programat un espectacle a càrrec de l’Associació Folklòrica Andalusa, que amenitzarà aquest 18 de desembre a ritme de nadales.

PUBLICITAT

Ramon Corbella, membre del grup Xarxa de la Marina, reconeix que cal una implicació a llarg termini per poder implantar el mercat a la ciutat. Tanmateix, tot i les dificultats que han tingut fins ara, Corbella creu actualment està millorant la situació.

D’altra banda, Mari Carme Puig, presidenta de l’Associació de Veïns del Port, explica que el mercat segurament s’haurà d’expandir perquè la clientela d’aquest tipus de productes és molt específica.

Una altra de les iniciatives de l’AVV del barri del Port per fomentar el comerç de proximitat és el sorteig d’una panera. D’aquesta manera, poden participar els diferents comerços del barri aportant algun producte a la panera i els beneficis es repartiran entre els negocis col·laboradors. A més, a diferència d’any anteriors, hi haurà més d’un premiat.

PUBLICITAT