El Teatre Tarragona recupera la trilogia Shakespeare

La programació de Tardor-Hivern dels Teatres de Tarragona recupera la celebració del 5è aniversari de la companyia Projecte Ingenu. Ho fa amb la representació de la Trilogia Shakespeare.  

PUBLICITAT

La consellera de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, Inés Solé, acompanyada del director de la companyia Projecte Ingenu, Marc Chornet, han presentat aquest matí en roda de premsa els tres espectacles de la trilogia, que es representaran els propers 3, 4 i 5 de desembre. Solé ha expressat la seva satisfacció per “comptar dins la temporada teatral amb excel·lents propostes de la mà de professionals d’aquí com el tarragoní Marc Chornet així com altres molt vinculats al territori com l’actriu Neus Pàmies o Toni Guillemat”.  

El primer espectacle en representar-se serà Vaig ser pròsper, que es podrà veure divendres 3 de desembre a les 20.30 h al Teatre Tarragona. Dissabte 4 de desembre serà el torn de Romeu&Julieta i, el diumenge 5, l’espectacle Hamlet  tancarà la trilogia. 

El director de Projecte Ingenu, Marc Chornet, ha explicat el què ha suposat aquesta trilogia per la companyia: “Les tres obres fan un repàs pel llenguatge i la trajectòria de la companyia. Veure els tres Shakespeares és com veure l’evolució estètica de Projecte Ingenu”. Per Chornet, “la trilogia expressa una forma d’entendre la catalanitat i uns elements rituals vinculats a Tarragona i a la mediterraneïtat”. 

Les entrades per a cadascun dels tres espectacles tenen un preu de 18 €. També es pot adquirir el pack trilogia Shakespeare, que dona accés als tres espectacles, amb un cost de 36 €. Les entrades es poden comprar a les taquilles del Teatre Tarragona i a entrades.tarragona.cat.  

PUBLICITAT