Les comparses Albada i Carpe Diem es fusionen per oferir un espectacle millor

Les comparses L’Albada i Carpe Diem uneixen forces per tenir més recursos i integrants i, així, augmentar el nivell de l’exhibició. Així doncs, les comparses han decidit seguir l’exemple d’altres conjunts com Magic Dansa i Platinum, La Petada i Peripatètics o Som i Serem i Urban Style.

PUBLICITAT

La comparsa L’Albada, amb gairebé 15 anys de recorregut, s’ha mantingut normalment entre les 15 millors posicions. De caire familiar i amb la voluntat de passar-s’ho bé, la comparsa combina a la perfecció amb la filosofia de Carpe Diem. Tina Veiga, presidenta de la Comparsa de l’Albada, destaca que, la comunicació entre les comparses va ser senzilla i que es van posar d’acord en preus, donar espai als més petits i evitar els favoritismes.

La situació ocasionada per la COVID-19 ha provocat que el Carnaval es posposi fins l’any 2022 i es celebri sense competicions ni concursos. Segons Edgar Sumalla, president de la Comparsa Carpe Diem, això ha ocasionat que les comparses puguin gaudir el Carnaval “sense pressió”. D’altra banda, el fet de no concursar ha permès abaratir els preus de les disfresses. Sumalla explica que, en el cas de l’agrupació Comparsa Albada & Comparsa Carpe Diem, aquesta rebaixa ha sigut d’aproximadament 100 euros.

La nova agrupació s’estrenarà aquest 2022 en un Carnaval de Tarragona insòlit i traslladarà el poder de Wonder Woman als carrers de la ciutat.

PUBLICITAT