“Multiculturalitat musical” en el Festival Sota La Palmera 2022

A la ciutat de Tarragona es celebra enguany la 17a edició del “Festival Sota La Palmera”. L’objectiu principal és donar oportunitats culturals, musicals i artístiques als joves del territori. Tindrà lloc del trenta de juny fins al trenta de juliol.

PUBLICITAT

El festival compta amb trenta-tres actes dels quals vint seran espectacles, dues activitats informatives i quatre del servei municipal de cooperació. Una diversitat d’estils des de el jazz fins al Trap. Cada dimarts en diferents racons de la ciutat, els joves músics oferiran els seus respectius espectacles de música i dansa. Els dimecres es projecten pel·lícules de diferents temàtiques juntament amb la “FICAC”. Els dijous a la nit oferiran diferents actes d’estils artístics com el jazz, clown entre d’altres. Els divendres i dissabte a la nit la ciutadania podrà gaudir dels concerts: “Segonamà”, “Marcel i Júlia”, “Stromboli Jazz Band”, “Maio”, entre d’altres.

Hermán Pinedo, conseller de Patrimoni, Joventut i Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona ha esmentat que, ” enguany un 80% del programa projecte la veu i el protagonisme de les dones joves“.

L’entrada és totalment gratuïta i l’aforament és limitat. L’espai Jove Kesse juntament amb el festival sota la palmera, oferiran espais perquè els joves pugui crear i practicar les seves respectives creacions.

PUBLICITAT