Pataquers retorna amb ganes de fer pinya

Després de gairebé dos anys sense poder assajar, la colla castellera de la URV torna a reunir-se amb més ganes que mai. El Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili i el local dels Xiquets del Serrallo tornen a ser, un any més, els llocs d’assaig de la colla.

Pataquers pinya assaig
PUBLICITAT

Albert Sintas, president de Pataquers de la URV, reconeix que la tornada ha sigut complicada degut a les restriccions. Tot i això, la colla podrà actuar en les diades universitàries conjuntament amb altres colles. Així doncs, Sintas assegura que la colla seguirà els protocols pertinents.

D’altra banda, Mireia Casas, encarregada de la comissió de nouvinguts, apunta que “ha arribat moltíssima més gent de la que pensàvem”. De fet, la responsable assegura que s’ha doblat la quantitat de nouvinguts que s’estimava.

A més, ambdós membres de la Junta coincideixen en que, tot i que molts nouvinguts no provenen de colles convencionals, tenen ganes d’aprendre’n i introduïr-se en el món casteller. L’Eric Martínez i l’Ariadna Tarrida, pataquers nouvinguts, es senten a gust a la colla i tenen intenció de quedar-s’hi.

El nouvingut ens explica que, tot i no tenir experiència prèvia, s’està implicant molt en la colla.

Tanmateix, Ariadna Tarrida considera que la colla castellera universitària li aporta un ambient diferent que li permet desconnectar.

En conclusió, els castells universitaris tornen als locals i, ben aviat, ho podran fer a plaça. Com recalca Albert Sintas, “no tot és estudiar i anar a classe”.

PUBLICITAT