Shakespeare arriba adaptat al Teatre Tarragona

“No soc el que soc Othello” és una adaptació de l’obra teatral “Otel·lo” de William Shakespeare. El Grup tarragoní “Fabulae Tarraconenses” presentarà aquest dissabte al Teatre Tarragona aquesta obra dirigida pel director Miquel àngel Fernández.

PUBLICITAT

L’essència de l’obra encara és la mateixa, però s’hi podrà veure canvis significatius. S’escaurà la misogínia, el racisme i destacaran canvis de sexe, com algun dels personatges principals: Iago, on a més a més, es manté la violència i el caos com en l’obra original.

Miquel Àngel Fernández, director de l’espectacle, esmenta que “Shakespeare té l’habilitat que fa la condició humana sense fronteres” i destaca “al teatre no té per què recrear la realitat de manera literal com ho fa el cinema”:

Enguany “Fabulae Tarraconense” celebra el seu 10è aniversari en un gran recorregut d’obres realitzades entre elles: “Calígula” i altres obres del dramaturg britànic. Qui no pugui assistir al Teatre Tarragona, ho podrà fer al Teatre Santa Llúcia de Reus el diumenge dia 13 i a Vila-seca al dia 27 d’aquest mes de març.

PUBLICITAT