Tarragona prepara un Nadal “carregat de màgia i il·lusió”

L’Ajuntament de Tarragona presenta les activitats que s’emmarquen en la Campanya de Nadal d’aquest any. De fet, es duran a terme fins a 300 actes repartits per tota la ciutat, tant en el centre com en els barris més allunyats. Per aquest motiu l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha expressat que enguany el programa nadalenc és “potent i molt reforçat”. Ricomà ha explicat que la Campanya de Nadal ha de ser un reclam per a la gent i demostrar que després de Santa Tecla, la ciutat no és “erma culturalment”.

PUBLICITAT

D’altra banda, Dídac Nadal, Conseller de Comerç de Tarragona, ha manifestat el seu desig perquè hi hagi un “bon ambient” que garanteixi una “recuperació dels comerços”. El conseller també ha destacat que la Campanya de Nadal d’aquest any està dirigida als infants i a les famílies.

La temporada nadalenca s’encetarà amb la tradicional Festa d’encesa de les Llums de Nadal a la Rambla Nova. L’acte tindrà lloc el divendres 26 de novembre a les 17.30h. A més, s’activaran diverses accions de dinamització itinerants com el Tió de Nadal, el Pare Noel, follets i tallers màgics. Com a novetat d’aquest any, hi haurà un tobogan inflable de 40 metres que es desplaçarà pels punts estratègics de la ciutat. També s’estrenarà l’escenari Amic Invisible, que estarà obert a totes aquelles entitats que vulguin dur a terme les seves actuacions. L’escenari estarà situat al tram final de la Fira de Nadal que, enguany, es distribuirà en casetes de fusta per potenciar un ambient nadalenc inspirat en els mercats del nord d’Europa.

La Consellera de Cultura i Festes, Inés Solé, ha destacat actes com la Cavalcada de reis, que es durà a terme en el seu format original; el Magatzem Reial, on els més petits podran donar les seves cartes als patges; el retorn de l’Home dels Nassos, que ja feia dos anys que no podia venir a la ciutat; i els diferents espectacles que ens ofereixen els Teatres de Tarragona.

Finalment, Manel Castaño, Conseller d’Educació, ha recordat el caràcter “educatiu” i “inclusiu” de les festes. Un exemple n’és el Parc de Nadal, on els més petits gaudiran duent a terme diverses activitats lúdiques.

PUBLICITAT