Torna la màgia de les Festes de Nadal al Morell

Dins de la programació destaquen la pista de gel, el tió, diversos concerts, el parc de Nadal, un concurs de pessebres, el sopar de Cap d’Any, o l’arribada dels Reis Mags

Després que el divendres 3 de desembre es donés el tret de sortida oficial a les festes de Nadal, amb l’encesa de llums del municipi, el Morell s’endinsa en un dels períodes més especials i esperats de tot l’any. Així, Nadal arriba carregat d’activitats per a tota la família i amb més il·lusió que mai. “L’objectiu és que tota la població, i sobretot la canalla morellenca, pugui viure unes festes memorables”, remarca una de les regidores de Cultura i Festes de l’Ajuntament del Morell, Maria Jesús Valldosera.

PUBLICITAT


L’arrencada tindrà lloc els dies 10, 11 i 12 de desembre amb la Terrafira de Nadal, que tindrà una pista de gel, trenet, zona de restauració, concerts, entre d’altres. “Aquesta vegada serà molt especial, perquè hem unit la Terrafira de sempre amb la Fira de Nadal, i creiem que el resultat serà un esdeveniment molt nadalenc, molt enfocat al comerç del nostre poble, i amb opcions perquè tothom s’ho pugui passar d’allò més bé”, indica l’altra regidora de Cultura i Festes, i alhora regidora de Promoció econòmica, Mònica Casas.


En l’apartat musical, divendres 17 de desembre hi haurà un concert de Nadal al Teatre Auditori amb la cobla Maricel de Sitges; diumenge 19, i a la parròquia de Sant Martí, la coral Guspira del municipi oferirà una actuació d’allò més nadalenca; el mateix dia, al Teatre Auditori, concert de La Marató organitzat des de l’Escola de Música El Morell; i diumenge 26, també al Teatre Auditori, gran concert de Nadal amb l’Orquestra de Cambra de Tortosa i la solista Cecília Aymí.

PUBLICITAT