Detingut un lladre que comet cinc robatoris en una nit a Calafell

El jutge el deixa en llibertat amb càrrecs i els Mossos d'Esquadra busquen un segon implicat

La Policia Local de Calafell va detenir dimecres de la setmana passada un home per haver comès cinc robatoris amb força a establiments en una mateixa nit. Els Mossos d’Esquadra busquen un segon implicat en els fets. Dimecres a la nit, agents del cos municipal van respondre a un incident per un robatori i mentre feien comprovacions els mossos els van avisar d’un altre robatori en un bar molt proper.

PUBLICITAT

Els policies locals van veure un home que en adonar-se de la seva presència va marxar corrents. Tot seguit, un segon individu va sortir del local i va intentar fugir, però els agents el van interceptar i detenir.

Arran d’això, els Mossos d’Esquadra van relacionar l’arrestat i un altre individu amb cinc robatoris a establiments comesos durant la mateixa nit. El ‘modus operandi’ dels lladres sempre era el mateix: trencar el vidre amb un martell o una pedra, accedir a l’interior del local i robar diners en efectiu de la caixa enregistradora i aparells electrònics. Els dos presumptes autors ja havien estat detinguts setmanes abans a Barcelona per cometre també cinc robatoris en establiments en una mateixa nit i amb el mateix mètode.

El detingut va passar divendres a disposició del jutjat de guàrdia del Vendrell i va quedar en llibertat amb càrrecs. Per al segon presumpte autor, els mossos han emès un requeriment policial de detenció.

PUBLICITAT