El CBT es crema a la pista del Santa Eulàlia (69-63)

El CBT cau a la pista dela Secció Esportiva Santa Eulàlia de Nou Barris (69-63). Els blaus tenien l’objectiu de consolidar la darrera victòria a casa davant el Navàs amb un nou triomf per iniciar una ratxa de resultats positius, però han acabat perdent amb un darrer quart decebedor.

El partit ha estat absolutament igualat pràcticament de principi a fi. Tot i això, els tarragonins han aconseguit acabar per davant en els tres primers quarts. 12-15, 29-31 i 44-46. Resultats molt curts, però que deixaven al CBT en una situació favorable per poder tancar el partit en l’última part. L’equip jugava amb foc, però no s’estava cremant. Fins que ha passat. Els locals han estat superiors en els darrers 10 minuts i s’han acabat imposant amb un marge de sis punts, més 8 de diferència pel Santa Eulàlia en el parcial de l’últim temps. Gran embranzida final dels de Nou Barris, que a base de triples s’han fet amb el triomf.

Berni Álvarez, tècnic del CBT, ha valorat el partit i ha lamentat aquesta derrota davant un rival que apunta a ocupar la zona mitjana-baixa de la taula.

El CBT no aconsegueix agafar una dinàmica per escapar de la zona de ningú i poder situar-se un esglaó per sota dels dos líders, Santfeliuenc i Barça B.