Ematsa elabora el Pla Estratègic VIA2030

La companyia d’aigües fixa el camí per a seguir prestant un servei eficient preservant l’entorn i garantint-ne l’accés universal

L’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona ha elaborat un pla estratègic per als deu anys vinents de la companyia. El Pla, anomenat VIA2030, estableix les línies d’acció per seguir prestant un servei essencial, eficaç i eficient preservant l’entorn. “La gestió de l’aigua és un servei essencial que cal prestar amb excel·lència, això vol dir garantir-ne l’accés universal amb qualitat sanitària” assegura el president d’Ematsa, Jordi Fortuny. “L’emergència climàtica ens posa davant un gran repte per garantir aquest servei, per això amb el VIA2030, un full de ruta a deu anys vista, ens proposem treballar en el millor dels escenaris i ens preparem per al pitjor”, afegeix el president.

PUBLICITAT

El VIA2030 s’assenta sobre quatre pilars estratègics. A partir d’aquests, s’estableixen 14 iniciatives a assolir en la pròxima dècada a través de més de 100 projectes.

  • Resiliència: garantir el servei 24 hores set dies a la setmana 
  • Circularitat i medi: avançar cap a una economia circular i sostenible
  • Persones: contribuir a la comunitat i al territori amb un servei adaptat a les necessitats de la ciutadania 
  • Innovació i coneixement: potenciar l’eficiència i la millora contínua establint sinergies amb el territori. 

En aquest sentit, el president de la companyia assenyala que “els pilars s’emmirallen en el fet casteller, tret identitari tarragoní, fixant-ne quatre el mateix número que les colles de la ciutat“. Fortuny destaca els valors de la cooperació i el treball en equip. A més, recalca la importància de tenir un objectiu comú.

PUBLICITAT