El CBT es reivindica

El Club Bàsquet Tarragona es va estrenar amb una contundent victòria a la pista del Sant Cugat. Els blaus van dominar tot el partit i van aconseguir la victòria per 55-95.

Els tarragonins van començar l’enfrontament amb moltes imprecisions. Amb 13-6 a favor del conjunt local, Berni Álvarez va haver de demanar el primer temps mort del partit. Els canvis van donar el seu fruit i el CBT va aconseguir capgirar el marcador 13-14.

A l’inici del segon quart, el conjunt blau va continuar en la mateixa línia i es va arribar al descans amb vint punts de diferència 25-45.

Després del descans, el conjunt local es va posar les piles, però els bons minuts d’Orion Outerbridge va mantenir als tarragonins per davant del marcador. L’entrenador del Sant Cugat, desesperat, va canviar la manera de defensar del seu equip, però no va funcionar i la diferència es va incrementar fins al 24 punts, 39-63.

Berni amb el partit de cara va aprofitar per donar minuts als jugadors més joves i el partit va acabar amb un 55-95 a favor dels tarragonins.

L’entrenador tarragoní, Berni Álvarez, afirma que està content amb la dinàmica de l’equip i creu que tot i que hi ha molts aspectes a millorar, van pel bon camí.

Així doncs, victòria merescuda pel Club Bàsquet Tarragona que dóna motius per il·lusionar-se.