El Club Natació Tàrraco celebra el tradicional Trofeu de Nadal

La 48a edició del trofeu de Nadal del Club Natació Tarraco se celebrarà el dijous 28 de desembre a les 18 h en les instal·lacions del club. Després de 48 edicions es tracta ja d’una cita clàssica de l’esport tarragoní on en aquesta edició participaran a prop de 200 esportistes de clubs del nostre territori com: C.N. Reus Ploms, C.N. Cambrils, C.N.Vila-seca, C.N. Salou i C.N. Tàrraco.

PUBLICITAT

Al trofeu, que té com a prova reina la de relleus de 8×50 lliures mixt, on els clubs presenten els dos millors nedadors/es de cada categoria formant un equip de relleus, es lliuraran trofeus als tres primers de cada categoria i durant el lliurament hi estaran presents el Conseller d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Berni Álvarez, entre altres representants dels partits municipals, i el representant territorial de l’Esport a Tarragona, Aleix Rom.

Conjuntament, a aquesta tradicional competició, també se celebrarà el Trofeu J.F.Reyes, que ret homenatge a una de les persones que va estar més vinculades al Club i que premiarà el millor nedador i la millor nedadora del Trofeu segons la taula FINA i el XXVIII Trofeu Ulpiano Díaz, qui va ser un dels socis fundadors del Club.

PUBLICITAT