Els socis granes podran desplaçar-se a Castelló

El Gimnàstic de Tarragona organitza el primer desplaçament de la temporada. Pel partit d’aquest dissabte a Castelló, tots els socis nastiquers podran formar part de la Marea Grana al preu de 25€, que inclou el viatge en bus i l’entrada a l’Estadi de Castalia. El preu pels socis de 4 a 13 anys és de 15€.

PUBLICITAT

El duel es disputarà el dissabte 16 d’octubre, a partir de les 17:00 hores. La sortida es realitzarà el mateix dissabte des de la Imperial Tarraco, a les 13:15h; i des de les instal·lacions del Nou Estadi, a les 13:30 hores. La tornada s’efectuarà un cop finalitzi el partit. El dia màxim per apuntar-se és fins divendres 15 a les 13:30 hores.

Tots els socis interessats en adquirir aquest paquet per animar a l’equip en la jornada 8 del grup II de Primera RFEF poden passar a partir d’aquesta tarda de dimecres per oficines del Nàstic en horari de 9 a 13:30 i de 16:00 a 19:00 hores. Aquesta promoció exclusiva per a socis està limitada a les 200 entrades facilitades pel CD Castellón.

Per aquest desplaçament es disposarà d’entrades individuals a les oficines del Nou Estadi per a tots els socis nastiquers que es desplacin en els seus propis mitjans. Les entrades es podran adquirir al preu de 15€ (a partir de 14 anys), 5€ (de 4 a 13 anys). Mentre que els menors de 3 anys tenen l‘accés de franc.

PUBLICITAT