La FEB ajorna el partit del CB Salou

El Club Bàsquet Salou demanava humanitat al rival d’aquest cap de setmana el SESE Bàsquet. Els de la capital de la Costa Daurada van tornar de les vacances nadalenques amb cinc casos positius a la plantilla i després d’aquest brot, el club tornava a sumar un altre positiu. 

PUBLICITAT

Des de llavors, els de Jesús Muñíz no han pogut entrenar i la seva condició tant psicològica com física no és l’adequada. Els casos a jugadors i cos tècnic ha deixat tocat l’equip i és que alguns dels jugadors amb Covid van patir simptomatologia. 

El Sese, rival dels grocs aquest dissabte, només s’havia pronunciat per moure el partit un dia, de dissabte a diumenge. El Salou no acceptava aquesta proposta que no deixa temps de preparació suficient i suplica que es canviÏ aquest partit. El propi club salouenc ja va ajornar la seva primera jornada de lliga davant el Martorell per facilitar als barcelonins una preparació òptima. 

Finalment, ha sigut la Federació Espanyola de Bàsquet la que s’ha pronunciat i ha ajornat sense data el partit que es jugava aquest cap de setmana.

PUBLICITAT