L’ADT busca la primera victòria davant l’Anagán Olivar

L’AD Torreforta rep la visita de l’Anagán Olivar de Saragossa un equip jove destinat a fer créixer jugadors joves al Saragossa de Liga ACB. Els visitants arriben al partit amb dues derrotes i una victòria en els tres partits disputats. Les derrotes davant els dos primers classificats han estat abultades mentre que van guanyar al Monbús Igualada per 4 punts. 

PUBLICITAT

Els tarragonins arriben a la cinquena jornada sense conéixer la victòria. El partit d’aquest cap de setmana és vital pels de Borja San Miguel que necessiten guanyar per sortir de la zona baixa de la taula. Una victòria davant un rival directe podria valdre per dos.

En aquesta nova jornada els aurinegres hauran de vigilar amb Alvaro Martinez, que promitja 15 punts per partit i 8 rebots per jornada. El jugador ha sumat 49 punts de valoració en les dues jornades que ha pogut disputar. Entre els jugadors destacats del Saragossa també destaca Fermí Cera, Pablo Aso i Daniel Arjol.

El partit es disputarà aquest dissabte 16 a les 19 de la tarda al Pavelló Riu Clar de Tarragona i es podrà veure a través de Ràdio Ciutat de Tarragona. 

PUBLICITAT