L’ADT reacciona massa tard (63-67)

L’AD Torreforta cau en un partit ajustat davant l’Anagán Olivar. Els de Borja San Miguel van proposar un bon partit que va veurés trencat per la gran quantitat de pèrdues de pilota. La falta d’intensitat i els magnífics contraatacs dels aragonesos van provocar que els visitants estiressin el marcador a poc a poc.

PUBLICITAT

L’Anagán Olivar es va arribar a posar 18 punts a dalt però els aurinegres no baixarien els braços. Una gran actuació coral de l’ADT va començar a retallar distàncies. 4 punts en un minut feien que l’entrenador visitant demanés temps mort amb els tarragonins a 10 punts. Les bones defenses donaven encara més esperances però l’encert va anar baixant. A poc a poc, els locals reduïen la distància però ja era massa tard. Els de Saragossa van sentenciar el partit amb solvència des del tir lliure i no van donar treva a l’ADT. 

Amb el 63-67 final, l’ADT suma la seva cinquena derrota de la temporada. Els aurinegres encara no coneixen la victòria però la buscaran davant el Castelldefels, el rival més inmediat que va véncer a la pista de l’Artés.

PUBLICITAT