Segona victòria de la temporada del filial blau

El filial del Club Bàsquet Tarragona s’ha estrenat aquesta tarda amb una contundent victòria en la seva estrena al Pavelló del Serrallo. Els blaus, tot i la derrota de la setmana passada, volien reafirmar la seva bona dinàmica i seguir mostrant el seu bon joc davant del CN Terrassa.

El partit ha començat molt igualat. Els dos conjunts han estat encertats i han sabut aprofitar bé les imprecisions del rival i s’ha arribat a la fi del primer quart amb un 10-7 al marcador a favor dels blaus.

Al segon i al tercer quart, els visitants han sortit més endollats, però el CBT B s’ha fet fort i s’ha arribat a l’últim quart amb un 27-24 al marcador. Quan el resultat semblava que es capgirava, el filial blau ha sabut donar la seva millor versió i ha aconseguit estar més encertat que l’equip rival. El màxim anotador per part dels locals ha sigut el veterà David Fernández anotant 21 punts.

Així doncs, els tarragonins han guanyat 51-35 i han aconseguit així, la primera victòria com a locals de la temporada.