Triomf en el darrer sospir (57-55) i cop sobre la taula del TGN

El TGN Bàsquet s’ha imposat per dos punts al Manresa al Sagrat Cor en un partit igualadíssim (57-55). Ambdós equips arribaven en bona dinàmica, el TGN en clara projecció ascendent i acostant-se a la zona alta i el Manresa amb 5 victòries i només una derrota en els sis partits que havia disputat en lliga. 

Foto: TGN Bàsquet
PUBLICITAT

Difícil imaginar i trobar un duel més igualat que el viscut aquest diumenge al pavelló tarragoní. La prova, els parcials de tots els quarts s’han definit per tan sols un punt de diferència. 17-16 en el primer, 14-15 en el segon i 13-12 en els dos últims. El TGN ha arribat un punt per sota al darrer minut, però ha estat capaç d’acabar imposant-se i donar un cop sobre la taula amb aquesta victòria davant un rival com el Manresa.

Marc Rovirosa, tècnic del TGN, valora la victòria i l’actuació de les seves davant un adversari cridat a estar a la zona alta.

Les liles es troben immerses en una bona dinàmica i continuen sumant bons resultats. Es col·loquen ara terceres amb 5 victòries i tres derrotes en el global, igualades amb el Premià, segones, i a dos triomfs del Roser, líders. La setmana vinent l’equip repetirà a casa, rebent la visita del CB Prat.

PUBLICITAT