Una jornada d’EBA amb duels directes

Torna la Liga EBA amb dos duels directes per ADT i Salou. Els de Jesús Muñiz tornen a competir després de més d’un mes a causa dels positius per coronavirus i ho faran davant l’Esparreguera, un dels rivals històrics dels salouencs des de Copa Catalunya. 

Foto: Jonay González
PUBLICITAT

El Salou rep la visita d’un Esparreguera diumenge a tres quarts de set de la tarda amb quatre equips empatats amb dues derrotes, el Salou, amb un partit menys, podria tornar a escalar fins a la segona plaça si guanya a un equip que ja va donar la campanada amb la victòria davant l’Es Castell o al Martorell tot i que els visitants han caigut davant rivals de la part baixa.

L’ADT té un partit crucial aquest diumenge a un quart de set i és que els de Borja San Miguel tindran un duel directe davant el Castelldefels. Els de Torreforta no han guanyat encara però el seu nivell de joc ja és capaç de competir gairebé 40 minuts davant equips amb molt rodatge. Els aurinegres necessiten sumar en aquest darrer partit de la primera volta . Una derrota deixaria molt a prop del descens als tarragonins que es troben a dos partits de la salvació.

PUBLICITAT