L’èxit dels Ranking Games obre la porta a una segona edició

La primera edició dels Ranking Games es va celebrar entre el 15 i el 17 d’octubre a la Pobla de Mafumet. Després del seu èxit, els participants de la competició esportiva han expressat el desig de repetir l’experiència. De fet, la valoració de les empreses participants i dels organitzadors ha sigut tan positiva que estan valorant organitzar-ne una segona edició l’any vinent.

PUBLICITAT

L’impulsor i director de la iniciativa, Mario Rigau, n’explica l’origen: “Els Ranking Games neixen com a alternativa als Catalonia Corporate Games que vàrem celebrar a Terrassa l’any 2019, amb 2.000 participants i més de 100 empreses”. L’arribada de la pandèmia ocasionada per la COVID-19 va fer que Rigau pensés en una alternativa a petita escala. Segons el director, es tracta d’un “esdeveniment d’esport corporatiu, però en petit format, per mantenir la flama de l’aposta pels valors de l’Empresa Saludable”.

El nou format dels Ranking Games és una mena d’eslàlom de 7 disciplines esportives: running, natació, pàdel, tennis de taula, bàsquet 3×3, BTT i sogatira. La competició s’ha de realitzar mitjançant equips formats per 6 esportistes durant un cap de setmana. Els equips estan composats per treballadors d’empreses o corporacions i obeeixen a l’aposta per l’esport corporatiu i l’empresa saludable que els organitzadors volen impulsar a Catalunya.

El director assegura que la primera edició d’aquest esdeveniment esportiu corporatiu es materialitzava com una “prova pilot” i que ha aconseguit un “èxit total”. Per aquest motiu, l’organització dels Ranking Games es planteja repetir aquest format tot i que es recuperi la versió a gran escala celebrada a Terrassa.

PUBLICITAT