Castellà nou coordinador de la ponència sobre impacte i seguretat ambiental

El senador tarragoní Santi Castellà ha estat elegit per unanimitat com a nou coordinador de la ponència sobre impacte i seguretat ambiental de les grans instal·lacions industrials i químiques del Senat.

santi castellà
PUBLICITAT

Castellà ha esmentat que “És molt important que un tarragoní presideixi aquesta ponència que acull també representants de territoris que tenen centres petroquímics molt destacats com ara Puertollano, Huelva o Cartagena”, ha explicat el senador del PSC.

“En aquest sentit, la ponència analitzarà de forma exhaustiva els canvis que s’estan introduint a la normativa europea de seguretat tant pel que fa als centres d’indústria química o petroquímica, com pel que fa al transport de les mercaderies que empren en el seu funcionament”, ha concretat.

Des del PSC sempre hem defensat l’activitat tant de la indústria química com d’uns nivell d’exigència d’excel·lència pel que fa a les mesures de seguretat. A diferència d’altres grups no entenem que una cosa sigui contrària a l’altre sinó que són perfectament compatibles. Aquesta és la línia de treball que seguirem des de la ponència, ha conclòs el senador tarragoní.

PUBLICITAT