Illa: “l’objectiu que tenim no és guanyar, és servir a la ciutadania i transformar”

Aquest dissabte s’ha celebrat un acte polític organitzat pel Partit Socialista de Catalunya, a “El seminari” – Centre Tarraconense. Ha coincidit amb l’acabament de la jornada de treball del govern alternatiu de Catalunya, a la ciutat de Tarragona. Un acte que ha comptat amb les intervencions de Salvador Illa, primer secretari del PSC, president del govern alternatiu i cap de l’oposició de Catalunya. Juntament amb Rubén Viñuales, diputat socialista en el Parlament de Catalunya per la circumscripció de Tarragona. I Rosa Maria Ibarra, portaveu del PSC a l’Ajuntament de Valls i diputada socialista al Parlament de Catalunya.

PUBLICITAT

Els tres polítics han repassat l’actualitat política del partit i han comentat les noves propostes i projectes de cara a eleccions municipals del 2023. Salvador Illa ha remarcat que “són un projecte ampli i es vol continuar ampliant”.

Ibarra ha esmentat que “la feina que fan va per bon camí, però no s’ha de confiar i explicar a la ciutadania que siguin optimistes amb aquest projecte com ells.

Tanmateix, Rubén Viñuales ha recalcat que “ho tenim tot per ser una gran ciutat, necessitem un líder pel territori i pel bé de la nostra ciutat”.

Salvador Illa també ha esmentat la falta d’actuació del govern de Catalunya en matèria d’energies renovables, ja que “no volen enfrontar-se als problemes”, ha recalcat el primer secretari del PSC. A més a més, s’han ofert per defensar un millor aprofitament del fons europeus.

PUBLICITAT