La candidatura de Colau, Albiach i López es reforça per encarar el 2023

La renovació de càrrecs s'emmarca en l'Assemblea que celebrarà Catalunya en Comú els propers 20 i 21 de novembre, on també es debatrà i aprovarà una ponència política que fixarà els reptes i objectius amb la mirada posada el 2023.

Les tres actuals coordinadores presenten una llista plural amb una àmplia representació territorial i un marcat caràcter municipalista per a l’Executiva Nacional. La candidatura anomenada Arrelar per Guanyar, té per objectiu “enfortir Catalunya en Comú per seguir sent la veu de la transformació”, en les seves paraules.

PUBLICITAT

S’ha de destacar que la nova Executiva Nacional estarà composta per 44 membres. Des del Camp de Tarragona s’incorporen el Mario Téllez Molina i l’Andreu Agredano Bonet. També formaran part del Consell Nacional – junt amb
alguns membres de l’executiva territorial – Antonio Peco, Activista veïnal de Tarragona, Àngels Pérez Penalba, llicènciada en història de l’art (URV), Marta Roldán Crespo, regidora a l’Ajuntament de Vila-seca, Jordi Collado, gestor de la Cooperativa Combinats i Carla Aguilar-Cunill, Consellera de l’oposició a l’ajuntament de Tarragona.

Aquestes persones formaran part dels diferents òrgans en els quals s’articula l’organització i representaran la veu dels Comuns al Camp de Tarragona. També faran valdre la seva posició dins de l’organització per reivindicar els reptes del Territori.

Catalunya en Comú té avui tres reptes al davant: arrelar a tot el país, créixer i retrobar-nos amb tota aquella gent que ens ha votat, però també amb la que no, i, sobretot, seguir transformant des de les institucions, però també des del treball de cada militant de l’organització”, detallava Albiach al vídeo que les tres coordinadores van llançar fa uns dies per anunciar la seva candidatura a la reelecció..

Acabat ja el termini d’inscripció de candidatures, i havent-hi una sola llista presentada per a cada òrgan, aquestes seran proclamades durant l’Assemblea.

PUBLICITAT