Ricomà ratifica la llista d’ERC pels comicis tarragonins

L’assemblea local d’ERC a Tarragona ha ratificat la candidatura de l’actual alcalde, Pau Ricomà, per les eleccions municipals del 28 de maig.

PUBLICITAT

Ricomà es presenta a les eleccions acompanyat de molts integrants de l’actual grup municipal de l’Ajuntament de Tarragona, com Xavi Puig (3), María José López (4), Jordi Fortuny (5) i Manel Castaño (9). A més a més, la llista es complementa amb diverses persones independents.

La número 2 d’ERC, és Maria Roig, actual directora de l’Escola de Lletres de Tarragona. Roig és creadora i programadora cultural. Gemma Fusté, que ocupa el número 6 de la llista de Ricomà, ha estat vuit anys presidenta de la Federació d’Associacions de Veïns de Llevant.

Carles Farré, és el número 7. Farré és enginyer tècnic i responsable de l’àrea tècnica de la seva empresa on ofereix solucions energètiques a petites i mitjanes empreses. Núria Buira és la 8, és pedagoga i ha sigut directora de l’Escola d’Educació Especial La Muntanyeta fins al 2017. Marta Lewko ocupa la 10a posició. La polonesa és professora d’anglès a l’Institut Vidal i Barraquer. Lewko és activista social, música i membre de la formació “Ellas Music Band”.

PUBLICITAT